RAMON ALTIMIR – TECLATS I VEUS

Ramon Altimir va néixer a Vic l’any 1964. 

Als setze anys comença a estudiar música i piano i el 1983 fa la seva primera actuació com a teclista amb el grup Trànsit. Al 1985 s’integra al grup Banco i, poc després, ja es converteix en el teclista de SAU, fins a l’actualitat. És el músic més veterà de la banda, de fet, n’és l’ànima, ja que en forma part des del primer dia, igual que amb PEP SALA.

La seva trajectòria professional està estretament vinculada a SAU i PEP SALA: és el teclista i veus de tots els seus treballs discogràfics, així com de les seves corresponents gires des del 1987 fins a l'actualitat.

Paral·lelament, ha format part d’altres formacions com: Ia Batiste, Rod Reay & the Holey Fuckers, Camps i L’Home Groc.

També ha estat teclista i veus en altres projectes de Pep Sala com a compositor i director musical, com és el cas de la Suite Cants de Pau (2005), Escultura de l’aigua (Expo Zaragoza 2008), la pel·lícula Rock & Cat i el musical de Sau Boig per tu.
 
 

JOSEP LLUÍS PÉREZ - GUITARRA

Josep Lluís Pérez Ginés va néixer a Barcelona el 7 de juny del 1959 i és l'actual guitarrista de PEP SALA.

Amant de la música Country, del Rockabilly i el R&B, és músic de tercera generació, llicenciat en Música i Història de la Música. Toca la guitarra, el banjo, la Pedal Steel Guitar i el Dobro.

El 1972 comença a formar part com a guitarrista de diversos grups, fins que el 1979 coneix Manolo García. Des de llavors comença la primera saga de Los Rápidos, seguida de la de Los Burros i El Último de la Fila, fins el 1996.

El 1997 entra a formar part com a guitarrista de Sau, fins l’any 1999. Des de la desaparició de Sau forma part de la banda de PEP SALA com a guitarrista i participant en la gravació de tots els seus discs.

Al llarg d’aquests anys també ha acompanyat músics i cantautors americans i anglesos com Shaun Camp, Ruby Lovett, Dale Watson, Tony Curtis, Roger Wallace. Paral·lelament també forma part del trio Rockabilly The Indians, entre altres, i imparteix classes de guitarra.

 

 

JOAN ANTONELL - GUITARRA  I VEUS

 

Joan Antonell Pedrals va néixer a Santa Maria d'Oló el 25 de desembre del 1982.

Ja de petit comença a estudiar llenguatge musical, guitarra i piano, tot i que la seva inquietud per experimentar amb d'altres instruments el porta a tocar la trompeta, el baix, la bateria i vàries percussions. Del 2007 al 2009 es forma com a tècnic de so especialitzat en estudi de gravació a l'acadèmia Microfusa.

La seva carrera musical comença actuant en festes i cerimònies privades amb bandes com La Filarmònica de Belgrad de Mar. Paral·lelament és cantant, percussionista i compositor del grup de punk/ska Fun Stuff.

L'any 2011 s'inicia el grup de música de taverna S'Temple Bar, del qual és cantant, guitarrista i compositor. Alhora, entra a formar part de la banda de PEP SALA com a corista, guitarrista i percussionista.

Des del 2011 també treballa com a enginyer de so a l'Indi Studios de Pep Sala, on ha estat tècnic de grups musicals com Crator, Splac, S'Temple Bar i PEP SALA, o el Concert per la Llibertat. Bandes sonores per a pel·lícules com Terra baixa i Retaule del flautista, el documental 50 anys de Cavall Fort o Boig per tu el musical.

 

 

 

 

  

MICKY IZQUIERDO - BATERIA

Miquel Izquierdo i Aznar va néixer el 7 de juliol del 1970.

La seva trajectòria musical comença als 12 anys, quan entra a formar part com a músic de diverses orquestres que actuen en diferents sales de Barcelona.

El 1994 comença a treballar a la sala Marabú de Barcelona, on serà bateria de la banda de la sala durant tres anys.

El 1997 entra a formar part com a bateria de la banda dels artistes Moncho i Parrita, amb els quals realitza concerts, i comparteix escenari amb d’altres artistes com Joan Manel Serrat, Ketama o Miguel Póveda. Paral·lelament, forma part dels grups de Jazz Trianglezz o Teen twoon.

Actualment és bateria de PEP SALA i forma part de les bandes Tornem a Sau i Smoking Stones.


JORDI ESPIGULÉ - BAIX I VEUS

Jordi Espigulé Cañadas va néixer a Barcelona el 2 de desembre del 1976.

La seva formació acadèmica musical comença l’any 1986 al Centre Ateneu Cultural-Foment Martinenc, on fins el 1992 cursa els estudis de Solfeig i Guitarra. Amplia els seus coneixements al Taller de Músics de Barcelona l’any 1996 amb un curs de tècnica vocal. El 1998 estudia guitarra, baix i llenguatge musical a l’escola BCN Fusió i el 2000 es forma en cursos d’educació d’oïda i baix elèctric a l’Aula de Musica Moderna de Barcelona, Fundació del Liceu.

Des de l’any 1993 ha estat intèrpret com a baixista i veus en múltiples orquestres, grups i formacions de diversos estils musicals, des de With the Beatles, grup de covers dels Beatles, passant per l’orquestra Los Sabrosos de la Bachata, de música merengue i Bachata, a ser baixista i cofundador del grup Carzy Dreams, de música country, o baixista i director musical durant nou anys de l’orquestra DeLuxe, amb la qual també va desenvolupar tasques d'interpretació, direcció d’assajos, arranjaments musicals, veus i cors.

L’any 2013 és fundador del projecte d’homenatge a SauTornem a Sau i forma part de la banda com a baixista i veus.

L’any 2014, a través d’aquesta iniciativa, coneix Pep Sala. Aquest mateix any entra a formar part de la banda de PEP SALA, en la gira del disc PS, del qual també enregistra els baixos i algunes veus.

En l’actualitat també forma part d’altres formacions com Tapeo Sound System, Santi al natural, Sabor, Sabor i Amos Moses.


 

 


 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto