L'INDI MUSIC


L’Indi Music neix a la comarca d’Osona (Barcelona), i és la marca paraigua sota la qual si acull tant el segell discogràfic (L’Indi Music), com l’estudi de gravació professional (L’Indi Studios). L’Indi Music ofereix totes les possibilitats de serveis propis d’enregistrar, editar, i promocionar un treball. Segons les necessitats de cadascú, es poden contractar de forma totalment independent qualsevol dels seus serveis.

L’Indi Studios, compta amb més solera que la discogràfica, i funciona com a estudi de gravació professional des de l’any 1998.
Amb una acústica variable a través de múltiples panells d’aïllament, l’Indi Studios, està equipat de microfonia, backline, i miscel·lània.
Està capacitat per enregistrar qualsevol gènere musical, així com qualsevol altre gravació fora de les seves instal·lacions. A l’exterior, ha estat responsable d’enregistraments en directe com el mític “Concert per la llibertat” celebrat al Camp Nou de Barcelona, o el disc de música clàssica “Alió, Morera, Toldrà, de la renaixença al Noucentisme” de la Soprano Olga miracle.

Amb el privilegi de poder comptar amb llum natural, està situat a Santa Eulàlia de Riuprimer, a només 5 minuts de la ciutat de Vic (Barcelona). Gràcies a la C-25 es troba a poc més de 30 minuts de Girona o Manresa, a 1h25’ de Lleida i per la C-17 a només 55 minuts de Barcelona.
En cas de llargues estades hi ha múltiples possibilitats d’allotjament al mateix poble, o als voltants.

L’Indi Music, neix l’any 2004, fruit d’un equip humà, amb la idea de crear un segell discogràfic amb unes característiques diferents a les companyies convencionals. Una companyia totalment independent, però que alhora té a l’abast els múltiples serveis que pot oferir una companyia discogràfica; Des de la fabricació i promoció de CD’s, fins a la seva distribució, tant física com digital.


Demana més informació de tots els serveis que l’Indi Music et pot oferir.

Contacta’ns: T. +34 938 830 149 – M. +34 647 568 618
ivette@lindimusic.com

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto