2005  

Any de composicions per a grans espectacles i produccions musicals 

Pep Sala publica un disc en directe, Concerts de la raó pura (Picap-L’Indi Music), que reflecteix els concerts de la gira realitzada. El disc conté tots els temes del disc original en la seva versió en directe.

Compon i realitza la direcció musical de les cerimònies d’obertura i clausura dels Jocs Olímpics dels petits estats, a Andorra. L’espectacle és concebut i dirigit per Hansel Cereza. De les músiques de la cerimònia compostes per Pep Sala cal destacar la cançó “Amb la flama a les mans”, que va ser interpretada en directe durant la cerimònia per Estefania Alimbau.

També compon dos temes per a l’acte d’inauguració de la col·locació de l’esfera de l’espectacle Moure el Món, del Fòrum de les Cultures de Barcelona, a Sant Antoni de Calonge. L’espectacle és dirigit per Hansel Cereza i Txema Segura i hi participen la formació de percussions Camut Band i una coral de gairebé 1.000 persones de la Federació de Cors Clavé.

Aquest any dissenya musicalment el Piromusical de les Festes de la Mercè de Barcelona. Pep Sala fa una selecció de temes de la seva trajectòria musical amb Sau, Pep Sala & La Banda del Bar i Pep Sala, que són adaptats per al Piromusical.

Pep Sala participa en la producció musical de la pel·lícula Rock & Cat, dirigida per Jordi Roigé. També intervé en la pel·lícula, juntament amb Gerard Quintana, interpretant el tema “Només una cançó”, cançó composta pel propi Pep Sala i amb lletra de Quintana. En el mateix film també forma duet amb Montse Llaràs interpretant els temes “Boig per tu” i “Tren de mitjanit” amb Gerard Quintana.

Produeix el disc de Cheika Amor Mbeugël.

Coprodueix el disc de Muhel Les carreteres i el disc Todo es relativo d'Isla de Buda.

Actua juntament amb David Broza i Said Murad al Camp Nou de Barcelona. L'actuació és just abans de començar el partit entre el FC Barcelona i una selecció de jueus i palestins. L’actor Sean Connery realitza el xut d’honor.

Pep Sala i la cantant americana de bluegrass Kathy Chiavola realitzen una gira junts en què es combinen cançons dels dos artistes.

     
2006  

Sessions d'estudi amb Pino Palladino i Ian Thomas

L'any 2006 Pep Sala realitza sessions d’estudi amb dos músics de prestigi internacional, el baixista Pino Palladino (amb qui ja havia treballat anteriorment) i el bateria Ian Thomas.

Per encàrrec del FC Barcelona, en Pep compon la música de l’espectacle del Trofeu Joan Gamper 2006.

Produeix el disc de Ia Clua El món on visc iTurista de autopista de Diego Buendía.

Pep Sala col·labora als teclats en els discs L’escriptor inexistent de Montse Castellà, Splac de Splac, Kuopac de Kuopac i Turista de autopista de Diego Buendía.

Coprodueix el disc de Duble Buble Revisant.

A finals de tardor surt un nou disc de Pep Sala, Un petit moment de dubte (Picap), produït per ell mateix, juntament amb Jordi Gas i Valen Nieto. El CD compta amb dues parts ben diferenciades, una acústica i una altra elèctrica. Destaquen els èxits “Ironies de la vida” i “Dues llunes a l’espai”.

És responsable de la producció executiva del disc Kuopac, del grup amb el mateix nom.

Pep Sala & Ia Clua versionen el tema “Vaig com les aus” en el disc “Per al meu amic... Serrat”.

Kuopac versiona el tema "Carpe Diem" del disc del mateix nom de Pep Sala.

Pep Sala rep el Premi Lluis Companys.

     
2007  

Gira Un petit moment de dubte

Pep Sala realitza la gira 2007, que pertany als concerts de presentació del disc Un petit moment de dubte. En acabar la gira, Pep Sala disol la banda que l’havia acompanyat els darrers anys.

Compon la música per a l’exposició Ai Ome Wa de l’artista Japonès Wataru.

Josep Carreres i Nito Figueres versionen “Boig per tu”.

Pep Sala rep el Premi Ametlla de Plata, concedit per l’ajuntament de Vilagrassa (Tarragona).

 

   
2008  

Composició i direcció musical d'Escultura de l'aigua a l'Expozaragoza'08  

Pep Sala produeix Manual teòric i pràctic sobre el pas del temps, editat per la discogràfica L’Indi Music”, un disc doble que recull en directe i en estudi una selecció de temes de Sau, Pep Sala & La Banda del Bar i Pep Sala.


Compon i dirigeix musicalment l’espectacle Escultura de l’aigua de Hansel Cereza. L’espectacle es presenta l’11 de setembre dins el marc de l'Expozaragoza 2008.

Produeix els discs Passos de zebra a l’infinit de Splac, De la renaixença al noucentisme d'Olga Miracle i Parlem-ne de Santi Vendrell, treball en què també fa d’intèrpret als teclats.

Participa en el concert celebrat al Teatre Apolo de Barcelona en favor de la Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), juntament amb Carlos Tarque (M-Clan), Lichis (La cabra mecànica) i Mònica Green.

Intervé en el disc de Pepe Mantilla Visca i Olé.

     

 

 

2009  

Nou disc després de tres anys

Pep Sala produeix els discs Canciones de ida y vuelta de Salva Aumedes i Plastic People de Red-In.

Fruit de la col·laboració amb Salva Aumedes, amb qui escriu totes les lletres, surt un nou disc de Pep Sala, Anatomia de la Relativitat (L’Indi Music). És el primer disc d’en Pep després de tres anys. La gira de presentació és enregistrada en un doble DVD, Circ global (L’Indi music).

Participa en el disc de caràcter benèfic impulsat per Mister H Canción para un niño en la callePer a aquest treball, Pep Sala compon el tema "Cor robat" i interpreta, juntament amb Steve Hogarth, el tema de Marillion “Hope for the future”.

Pep Sala és convidat al concert del 50è. aniversari de Los Sirex, que es du a terme al Poble Espanyol de Barcelona.

Participa en el disc de caràcter benèfic de La Marató de TV3 interpretant el tema “Navegant”.

Aquest any, setze grups versionen Sau en el disc tribut Me’n torno a Sau.

 

 

2010  

Retrobada a l'escenari amb la banda de Sau i concert amb Steve Hogarth

El 9 de gener Pep Sala i Steve Hogarth (Marillion) realitzen un concert junts a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Del concert, que inclou cançons d'ambdós autors, se n’edita un disc en directe (L’Indi Music).

Finalitza la gira Circ global i Pep Sala emprèn una gira en format acústic sota el títol La Taverna d’Old John. L’espectacle, dissenyat per a teatres, reprodueix una taverna a l’escenari, i el repertori el formen les cançons amb tendència més celta de les composicions de Pep Sala.

Pep Sala compon el tema “St. Patrick’s day”, el tema que enceta els concerts, i el videoclip promocional de la gira La taverna d’Old John.

El 17 de Juliol Pep Sala celebra 50 anys amb un concert al teatre Artèria de Barcelona. S’ajunten per primera vegada a l'escenari els músics que van formar Sau.

Produeix el disc Paraules de Raúl Palacios.

Ibai versiona “Boig per tu”, en Pep col·labora en el disc Camina hacia la luz amb els teclats.

     
2011  

Pep Sala i Jose Mª Guzmán comparteixen escenari

El 3 de febrer Pep Sala i Jose Mª Guzmán comparteixen escenari en un concert en què s’interpreten temes d'ambdós autors.

Pep Sala compon les bandes sonores originals (BSO) de la pel·lícula Terra baixa, dirigida per Isidro Ortiz i del documental Cavall Fort, dirigit per Jordi Roigé.

Produeix el disc Males llengües de Crator.

Pep Sala segueix amb la gira de La Taverna d’Old John.

Al Teatre Arteria de Barcelona es realitza un únic concert per celebrar els 20 anys dels disc de Sau El més gran dels pecadors.

El grup de teatre Dagoll Dagom estrena l’espectacle Cop de rock. A l’obra s’hi inclouen un total de 15 cançons de Sau.

     
2012  

25 anys de Sau

Pep Sala és el productor del disc Vint-i-cinc anys de Sau, una edició especial, on es publica un llibre biogràfic de Sau a càrrec de Joan Capdevila i un doble CD d’un concert en directe de Sau celebrat al Palau d’Esports de Barcelona el 21 de desembre del 1996, totalment inèdit.

Pep Sala, juntament amb el grup Crator, du a terme la gira 25 anys de Sau. Per primera vegada després de la desaparició del grup, Pep Sala interpreta un repertori exclusivament amb cançons de Sau per deixar constància dels 25 anys que hauria fet el grup i com a reconeixement.

Participa al concert benèfic per la Sida al Palau Sant Jordi de Barcelona interpretant “Boig per tu” i “El tren de mitjanit” amb Gemma Recoder.

Compon les bandes sonores originals (BSO) de les pel·lícules Serie B i Retaule del flautista, ambdues dirigides per Ricard Reguant. D’aquesta última, Pep Sala també n'és el responsable de la direcció musical.

Compon i produeix el tema “Deep into your heart”, que interpreta Gisela i que serveix de tràiler promocional de la pel·lícula Serie B.

Produeix el disc Passeig de Gràcia de Splac.

És nominat al Premi Mundo BSO pel tema “Deep into your heart”.

     
2013  

Direccions, composicions, bandes sonores i Concert per la Llibertat amb Dyango

Pep Sala interpreta "Boig per tu" amb Marillion, el diumenge 27 de gener a la Sala Bikini de Barcelona. És durant el concert de presentació del treball "Sounds that can't be made"del grup britànic.

Pep Sala dóna per acabada la gira 25 anys de Sau el 2 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona. En aquesta ocasió el concert compta amb els convidats Steve Hogarth, Gerard Quintana, Manel Fuentes, Gerry Duffy i Javian.

Produeix el disc Impressionant de Local 7.

Compon la música de la cerimònia de clausura del Mundial d'handbol, celebrat al Palau Sant Jordi.

Compon les bandes sonores originals (BSO) de les pel·lícules Amor col·lateral, dirigida per Jordi Roigé i Panzer chocolate, dirigida per Robert Figueras.

Compon la banda sonora original (BSO) del documental La línea Gutierrez, dirigit per Joan Capdevila.

Compon el tema “Sempre hi haurà algú”, amb lletra de Jordi LP. El tema és un encàrrec del Consell Consultiu del Pacient del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Pep Sala i Jordi LP, interpreten junts el tema en un videoclip promocional del Consell Consultiu del Pacient.

Pep Sala & Crator actuen en l’acte Votar és via, celebrat a l’Auditori del Fòrum de Barcelona.

Pep Sala actua en el Concert per la Llibertat, celebrat el 29 de juny al Camp Nou de Barcelona, formant duet amb Dyango, amb qui interpreta “Boig per tu”. Pep Sala també dirigeix l’enregistrament d’àudio del CD/DVD que es realitza del concert.

Dirigeix musicalment Boig per tu, un musical concebut íntegrament amb cançons de Sau i dirigit per Ricard Reguant. Pep Sala també és el productor del disc que s’edita del musical.

Participa i fa de director musical en el DVD biogràfic de Sau De les Tallades a la glòria, dirigit per Ivette Vila. El DVD és distribuït amb el diari La Vanguardia en una edició especial que inclou la cronologia de Sau Els dies de cada dia, a cura de Joan Capdevila, i un CD amb cançons inèdites del concert número 100 de Sau.

     
2014  

PS, nou disc

Pep Sala forma part de l’actualitat mundial després que l'artista internacional Shakira hagi inclòs en el seu últim disc Shakira una versió en català de “Boig per tu” i una altra en espanyol, “Loca por ti”. La versió en català és número 1 de vendes a Itunes Espanya durant dues setmanes i número 1 mundial en el rànquing viral de Spotify. "Boig per tu" és la cançó més reproduïda en les xarxes socials durant dues setmanes.

Pep Sala & Crator & Joan Fortuny graven el tema “11 de setembre 2014” de forma altruista per a la Assamblea Nacional de Catalunya. També s’edita un videoclip promocional de la cançó.

Pep Sala & Crator actuen al Canet Rock.

Pep Sala & Crator actuen a la V,  de la Diada de Catalunya,  a la Gran Via de Barcelona.

Pep Sala realitza concerts a Nova York i Nashville.

Després de cinc anys, Pep Sala publica un nou disc, PS (L’indi Music). És considerat per públic i crítica el millor disc de Pep Sala. El treball conté nombroses fotografies de Pol Turrents, que també dirigeix el videoclip del primer single del disc, “Núvols de colors”. La coreògrafa Maite Marcos és coprotagonista del videoclip, juntament amb Pep Sala.

     

 

 
 
 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto