PEP SALA, ÚLTIMA RONDA A BESSAR

 

3 d'abril de 2017

Enlloc de un últim concert amb un cartell replet d’artistes convidats, Pep Sala va voler acomiadar-se dels escenaris acompanyat únicament de “la família, dels de casa”, és a dir, de músics que en un moment o altre han format part de la seva banda, com és el cas de Gerry Duffy, o Simone Lambregts. De Aurelio Morata (Los Rebeldes i Aurelio y Los Vagabundos) però maneger de Pep Sala en les últimes gires. Jonathan Argüelles amb qui ha compartit diversos projectes i la gira amb el grup homenatge a Sau “Tornem a Sau”, i excepcionalment, dos amics de Nashville (Tennesse-EEUU) Gary Scott i Dalia Garcia, que casualment es trobaven a Barcelona el dia del concert, i a qui Pep Sala, no va dubtar en convidar a compartir escenari.

Una pleníssima sala Luz de Gas, estava predisposada des de bon començament a gaudir al 100%, de la última oportunitat que se’ls presentava de poder escoltar en directe cançons de Sau, Pep Sala & La Banda del Bar, i Pep Sala. La mateixa sensació era a l’escenari, no era un comiat definitiu, però si la percepció de que aquell no era un final de una gira com una altre.

Alliberat de les tensions que es produeixen en un concert en un gran espai, i amb infinitat d’artistes convidats, i podent gaudir de la proximitat del públic que permet la sala Luz de Gas, van fer que aquest concert, se sumi a la llista d’aquells que perduren en la memòria i que es viuen intensament tant a dalt com a baix l’escenari, aconseguint aquell màgic feedback que es produeix en ocasions i sense voler.

De fet, no era res més, que el que buscava Pep Sala en aquest últim concert, gaudir-lo amb tots els sentits amb la seva banda, el seu públic i en definitiva, la seva gent.

notícies relacionades:

BTV

Rockviu

Enderrock

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto